31. august 2005

Moden...

Havde en lang snak med Bedstevennen nu til aften. Og undervejs gik det op for mig hvor meget mine tanker om infertilitet har ændret sig det sidste halve år. Jeg behøver ikkke engang læse tilbage i min blog for at se det. Og endnu engang må jeg beundre min evne til at modnes - lige i rette tid til at nye ændringer skal ske.
Jeg er ikke længere helt så bange for at min behandling skal mislykkes. At jeg skal stå på den anden side af 3 forsøg og tænke tanken "livet som barnløs". Jeg håber selvfølgelig stadigvæk at Regnbuebarnet en dag vil komme. Men jeg er ikke længere bange for ikke at kunne leve med en eventuelt barnløshed. Jeg tror ikke længere at jeg ville komme så langt ud at jeg kunne tænke på selvmord. Og det er fedt. Dejligt. Skønt.
Og det betyder jo så at jeg nu er klar til den videre behandling. Jeg ved nu hvorfor jeg pludselig gik i stå i forhold til bryllup og alting. Ikke så meget på grund af bryllup og behandling, men mest fordi jeg ikke turde at risikere nederlaget. Lige nu tør jeg, lige nu er jeg superwoman, med al tro på snart at blive supermom. Og nu er det skrevet ned her - så må jeg læse det her hvis jeg en dag alligevel skulle tvivle.
Nu skal Superwoman sove. Inden længe skal hun giftes...

30. august 2005

OSLO!!!











Så er der taxfree chockolade til alle de glade gættere!

Jeg var såmænd med på et lille minicruise til Oslo!!! En god tur, med masser af tid til at tage billeder og læse den fantastiske bog "Halvbroderen". Og ikke alt for mange tanker om regnbuebarnet...

Sidste chance...

Nu skal den være der! Lad mig lige sige; Billederne er både fra rejsen mod målet og selve destinationen...
Om et par timer (Når de håndværkere jeg venter på både er kommet og gået) så afslører jeg alt... Og der er selvfølgelig præmie til vinderen...
Jeg tror godt i kan!!!



29. august 2005

Afrika...

Gid det var så vel. De steder jeg har set af det kontinent er da i hvert tilfælde smukke og værd at vende tilbage til.

Kom til at tænke på i dag; Sådan en konkurence lægger jo op til den helt store afsløring - og det er jeg ikke sikker på min lille rejse i virkeligheden kan bære. Der er ikke så meget at sige; Jeg har bare taget en masse fotos jeg gerne vil vise frem ;) Men nu har jeg sagt A - så gæt glade løs nu hvor i ser de næste billeder - og jeg lover at inden 24 timer så er ingen længere i tvivl...



28. august 2005

Nix...

Ikke Århus. Desværre Amocca, men masser af goodwill points for det første gæt - og også lidt for samarbejde i hjemmet ;)
Den er jo lavet svær - for ellers ville jeg jo ikke have lejlighed til at vise flere billeder frem, vel?
Her er de næste:

KONKURENCE!

Det er ved at være længe siden piger... Og for nu at være lidt egoistisk skal konkurencen handle om mig - og et par af de 121 fotos jeg har taget siden vi så hinanden sidst. Jeg har været væk fra min computer i ca. 45 timer - men hvor har jeg været? Se på billederne og kom frem med gættene!!!
Jeg har ikke tænkt mig at gøre det alt for nemt for jer ;) Men bare rolig jeg skal nok putte flere billeder på indtil det er gættet...
Her er clue 1

26. august 2005

Hvad er det modsatte af EGOIST?

Jeg har i den sidste uges tid tænkt en del over begrebet egoisme. Og har oplevet hvordan jeg pludselig ser endnu flere eksempler på egoisme i min hverdag. Masser af folk der af mere eller mindre indlysende grunde mener de har mere ret til noget end andre.
Ex1: Ved vandposten i skolen er der konstant større elever der vil forrest i køen, man hører argumenter som "jeg er større end dig", "jeg får dårligere karakter hvis jeg kommer for sent", "jeg er så tørstig".
Ex2: På en færge hvor gående passagerer af sikkerhedmæssige årsager skal vente med at gå til bilerne er kørt af, der gik pludseligt en familiefar midt på færgedækket. "Jamen jeg skal nå et tog!"
Ex3: En brandbil med udrykning suser ned af en stor vej i det indre København. Pludseligt løber to mennesker over en fodgængerovergang lige før brandbilen suser forbi. Og så kiggede de grinende på hinanden!

Det er muligt at jeg er alt for regelret. At jeg er helt gal på den når jeg sætter en ære i at følge de regler der er sat for vores allesammens samfund. Måske er jeg miljøskadet ford jeg jævnligt prædiker hensyntagen for alle de børn jeg ser hver dag.
Men jeg forstår simpelthen ikke de folk der i den grad kan sætte sig selv over alle andre. De værste var selvfølgelig dem i ex3. Men hvem siger at de store elever i ex1 ikke vil vokse op til at blive som de voksne i de to andre eksempler.
Jeg vil i hverttilfælde kigge en ekstra gang på mulighederne for pensionsopsparing - for jeg synes den dersens egoisme vinder lidt for voldsomt frem. Og jeg er bange for den kunne gå hen og vinde før jeg bliver gammel.

Og det er jo også derfor jeg gerne vil kende det modsatte ord af egoist. Ikke "en der er uselvisk" eller "hensynsfuld person". Men det navneord der betyder lige nøjagtigt det modsatte af egoist. Jeg skal bruge det ord i navnet af min nye folkebevægelse. Og der er masser af arbejde at tage fat på for den bevægelse. Så jeg smøger ærmerne op.

25. august 2005

Her var det...

At jeg sad og skrev weblogging freestyle, smukt og roligt.


Og her er jeg, før solen gik ned...

24. august 2005

Weblogging freestyle

Jeg har skrevet de sidste poster ind. Og nu hvor jeg har fået ny computer som kan bæres rundt i verden, ja, så tror jeg da det faktisk var de sidste hånskrevne poster herfra.
Jeg har slået det fantastiske fotoprojekt efter. Tjeck det ud!
Så er der også sensommerens første billede til jer ;)
En dejlig tiger der nyder livet som fri udekat...

Og hvad er det nu for noget at vi pludseligt skal spammes allesammen. Jeg har slettet en 5-6 stykker i løbet af i aften. Trælst. Jeg må straks råbe ud over hustagene:
SPAMFRIT BLOGLAND NU!

Status...

Det er jo ellers den slags overskrifter man ser på blogs for de dejligt gravide ;)
Men her er det bare lige for at sige hvor jeg står:
Jeg er hjemme og i fuld gang med arbejde efter en skøn sommer; Med god Tour og ny Harry Potter - ja så kunne den da snart ikke blive bedre ;)
Jeg er endnu ugift - men det er lige op over. Og så skal vi henvises til Hvidovre hvor de ikke har nogen krav om hvor lang tid man skal være gift. De har vist et info-møde i starten af Oktober - håber da at være med inden da.
Jeg har fået en del nye grå hår! Jeg tror såmænd ikke de er kommet hurtigere end de har gjort de sidste mange år - jeg har bare her henover sommeren krydset den grænse hvor det ikke længere kun er mig selv der får øje på dem. Jeg kan ikke længere skjule dem, og mange venner kommenterer nu på dem. Det går mig ikke på, de har været på vej siden jeg var 13. Men det hører da med til en status ik'?
Jeg er skruk! Jeg havde lidt glemt hvordan det var... Havde slet ikke tænkt over at man kan blive skruk midt i at man prøver at blive gravid. Men det er jeg. Det gør ondt alle steder når jeg ser gravide maver i parken og barnevogne på gaden. Godt at jeg tilbragte sommeren i et sommerhus - hvor de fleste naboer er småfulde efterlønnere - ingen baby-risiko der. Men jeg har da på de sorteste dage overvejet at foreslå baby-fri zoner rundt om i byen... For det er da belastende at man ikke kan cykle hjem fra arbejde uden at være ved at tude - som om det ikke var nok at man skal sluge 37 tordenfluer - man skal lige se 3 gravide, 5 barnevogne - og en tvillingvogn før hjemmets trygge stue venter.
Altså: Mest glad og fuld af energi - og ind imellem gammel og bitter.

22. august 2005

ONLINE!!!

Jeg er her! I mit hjem langt væk fra nysgerrige kolleger nyder jeg livet med min sprit nye computer - online, endelig igen. De sidste dage har jeg glædet mig intenst til at skrive alle de ting jeg har savnet at skrive. Men lige nu er jeg bare lammet. Af benovelse over endelig at være tilbage. De næste par dage går vel med at læse alle jeres dejlige sider... Så må vi se hvornår jeg for alvor kommer frem i lyset igen og skriver og skriver og skriver...

18. august 2005

Computeren er bestilt!

Jeg savner Blogland SÅ meget. Og tager her chancen for at nysgerrige kolleger ikke kommer her forbi de næste 30 sekunder.
Min nye computer er på vej til mig - mon ikke jeg inden næste weekend igen er online?!
Vi ses Tøser - pas på jer så længe.
KRAM