28. januar 2006

Ferieminder.




Sådan så det ud sidste vinter på min ferie. I morgen rejser jeg igen, camera og snorkel gear er pakket og parat. Når jeg kommer hjem er der forhåbentligt kun en uge til mens og dermed er forsøg nr 1 skudt igang. Glæder mig til både ferie og forsøg 1. Vi ses om en uges tid ;)

21. januar 2006

Prinsedåb

Så blev han en prins Christian.
Og jeg måtte græde lidt. Der sad jeg parat til at glædes og lade mit royale hjerte flyde over. Og blev rørt. Og pludselig ændrede gråden sig. Da præsten gik i gang med talen... I mine ører blev den smukke dåbstale forvandlet til en frygtelig opremsning af alle de smukke ting jeg måske aldrig får lov at opleve. Som i et mareridt gik ordene lige ind i mig og startede fortvivlelsen og angsten. Så gråden blev til hulkende tuderi.
Og så lykkedes det alligevel mit positive sind at sejre igen - og så var jeg igen kun rørt over skønheden og kærligheden i livets mirakel. Og jeg kunne planlægge mit eget barns barnedåb. Navn, faddere, salmer, menu, kirke, gæster... Jeg har styr på det hele! Så nu kan februar bare komme an. Og når heldet så endelig tilsmiler mig, ja så bliver barnet født lige i tide til at holde barnedåb næste år ved denne tid!!!
Kære Gud, er du med på den?

8. januar 2006

Vinterbilleder


Mens jeg venter på en guddommelig inspiration til at skrive kloge ord om dette og hint må I nøjes med et par vinter fotografier.
Jeg har det godt, rigtigt godt, arbejder og glæder mig til ferie den 29. Januar. Jeg tænker ikke så meget over IVF, har helt affundet mig med at første forsøg kommer i februar - og hvis heldet for en gangs skyld skulle tilsmile mig, ja så kommer det jo til at passe fint med min vinterferie. Det er vel rart nok med lidt god ro omkring min debut som stik-narkoman ;)