28. januar 2007

Nyt køkken

I stedet for alle de fornuftige arbejdsting jeg kunne have taget mig til... I stedet for at vaske trappen... I stedet for at gå en lang tur i regnvejret...
I stedet for alt har jeg tegnet på mit nye køkken! Jeg har brugt Ikeas fine lille tegneprogram og siddet og bikset rundt med elementerne. Der er ikke meget plads at gøre med i et gammelt Vesterbro-køkken. Men jeg tror det bliver fint, - engang.
Og tænk sig; Jeg havde været så langt inde i drømmeland at jeg reelt blev overrasket da jeg for lidt siden trådte ud i køkkenet. Det var jo slet ikke fint og nyt og rent. Men bare det samme gamle - og så endda med en stor forsømt opvask. Så kan jeg nu bedre lide drømmene ;)

Glad v.1.10

Jeg er glad fordi jeg har truffet en god beslutning. Efter nogle lange dage med for lidt søvn og for mange spekulationer har jeg truffet en beslutning. Og den føles rigtig og god.
Jeg har haft søgt et nyt job. Og har nu besluttet at jeg vil melde afbud til den 2. samtale jeg ellers var inviteret til. For jeg har ikke lyst at skifte job. Jeg er glad for det job jeg har nu. Og jeg vil jo gerne fokusere på vægttab og graviditet. Ikke på nye kolleger og anderledes arbejdsområde. Jeg vil have rimeligt ro på arbejdet sådan at jeg helt og fuldt kan fokusere på at blive gravid.
At jeg overhovedet søgte jobbet beror vist mest på en panik angst for om 5 år at stå barnløs og se tilbage på mit liv og synes at det manglede indhold... Men panik angst har vist aldrig været en god vejviser.
Og nu vil jeg lade roen sænke sig over mig. Nyde glæden. Smile. God søndag!

26. januar 2007

Glad v.1.9

Det er da soleklart for enhver hvorfor man bare må være glad i dag!
Derfor!
Jeg skal stå i forreste linje i 2011. Jeg skal have mit regnbuebarn på skuldrene så h*n kan få sin første store cykelløbsoplevelse. Senere skal vi selvfølgelig til Frankrig og se vores helte live. Men først bliver det altså i København om 4 år. Ihh, hvor er det fedt!

Og hvis Tom stadig er god til den tid, ja, så skruer vi skisme charmen på og vinker ekstra vildt. Jeg er sikker på at han vil elske at være kæreste med en enlig mor til et smukt regnbuebarn!

22. januar 2007

Glad v.1.8

I dag har jeg været glad. Af mange grunde. Ikke gode grunde. Bare mange...

Men månen gjorde mig ekstra glad i dag. Den smukke måne der lyste ud over sneen. Med det billede på nethinden vil jeg sove godt og roligt i nat.

20. januar 2007

Så er den gal igen...

Endnu engang er en bekendt gravid. Bare lige sådan. Og jeg er glad på hendes vegne, som sædvanelig. Og jeg tøler mig tom og uduelig samtidigt, som sædvaneligt.
Og endnu engang sidder jeg med tårerne trillende og tænker; bliver det nogensinde anderledes? Vil jeg for evigt være dømt til at være den der modtager beskeden med et smil og siger tillykke, mens alt indeni mig skriger: "OSSE MIG - JEG VIL OSSE!"

Vel er det mit nytårsforsæt at være glad. Men lige nu bryder jeg det sgu. Røvguitar!

Afblæs efterlysningen!

Gitte er set! Lige her! Pyhhh, det lettede.
OK, nu ved vi hun er her. Så er det bare at gå i gang med at plage om at få hende tilbage. Den slags foregår lige her!

Og Gitte; Jeg ved godt det er lidt bisset at opfordre til positiv mobning på denne måde. Det er jo bare fordi jeg savner dig alt for meget... ;)

19. januar 2007

Ole opfinder

Ind imellem ser man ting som man virkeligt godt gad have opfundet.
Den her er en af den slags ting for mig. Det er da bare for super cool. Jeg så det først hos Liselotte, men dillen florerer tilsyneladende mange steder i blogverdenen.

Her er mit beskedne bidrag, det første i hvert tilfælde.

Glad v.1.7

I dag er jeg glad fordi jeg skal til tandlæge!
For dem med tandlægeskræk virker den sætning måske voldsomt angstprovokerende; og det beklager jeg! Det er faktisk ikke min mening at fornærme nogen, ej eller tanken at reklamere for faget.
Det er såmænd heller ikke fordi jeg synes det bliver den bedste måde at bruge et par tusinde kroner på, men kunne købe mange gode bøger, mange flotte sko og syndigt meget chockolade for det beløb...
Det er bare fordi at jeg er glad ved tanken om at det helt sikkert bliver endnu nemmere at være endnu gladere efter tandlægebesøget; kortsigtet fordi jeg forventer at være bøvet af bedøvelsen resten af dagen, mere langsigtet fordi det kommer til at gøre væsentligt mindre ondt at være mig når den knækkede tand er repareret!

7. januar 2007

Glad v.1.6

Jeg er glad fordi min weekend i sommerhuset var skøn. Vejret var perfekt! Og i min vejr-terminologi så betyder perfekt; koldt nok til at det er acceptabelt ikke at lave andet end at sidde foran kakkelovnen med en god bog - men ikke så koldt at man vågner midt på natten med kolde tæer!
Eneste ulempe var at jeg havde glemt cameraet, ville ellers gerne have foreviget den koloni af baby-snegle der havde lavet vinterhi i min brændestabel...

5. januar 2007

Glad v.1.5

I dag er jeg glad fordi jeg har verdens mest trofaste kommentatorinde; Evi. Hun er alt for skøn. Gennem tiden føler jeg at jeg kender hende, selvom hun ikke selv har en blog hvor man kan læse med. Hun kommenterer altid på det jeg skriver - selv da hun kom hjem fra sommerferie og der var flere ugers indlæg - hun tog sig tiden til at kommentere på det hele.
Jeg prøver altid at lade være at forvente kommentarer på mine indlæg. Og jeg håber da heller ikke nogen føler sig forpligtet til at kommentere. Men faktum er Evi gør det altid, og hvis hun en dag blev væk for mig, så ville jeg bestemt savne hende.
Jeg tror hun er min skytsengel. Det gør mig glad at tænke på at der findes mennesker som hende, mennesker der uselvisk beder for andre. Mennesker der tager sig tid til andre.
Hurra for Evi!

4. januar 2007

Glad v.1.4

Hun gør mig hele tiden glad hende SØS, hver gang jeg tænker på hende og hendes velfortjente graviditet. Nu har hun gjort mig ekstra hyper glad fordi hun har åbnet sin blog igen. HURRA!

Baby-night

Man skal lade være. Men jeg kunne ikke. Der var programmer om graviditet, fødsel og babyer på TV2 til aften. Heldigvis kom jeg for sent hjem til den første, men jeg slugte uden problemer den lækre unge der var i programmet om en ung mor fra Aalborg...

Men et enkelt sted gippede det alligevel i mig. Den unge mor var i gang med at fortælle hvordan hendes oldemor var 15 da hun fik første barn, hendes bedste var 17, hendes mor 19 og nu hende selv på 17. Fint nok. Men så slog min indre matematiklærer til;

Jeg skal være bedstemor om 3 år! Shit jeg har travlt ;)

Glad v.1.3

I dag er jeg glad fordi en jeg elsker højt har fødselsdag - og det vil vi fejre sammen, og det er altid hyggeligt.
Desuden har jeg drømt at jeg fik foræret to smukke drenge-babyer, så jeg vågnede med smil på læben. I dag bliver en smuk dag!

2. januar 2007

Glad v.1.2

I dag er jeg glad fordi jeg slet ikke er stresset over at skulle på arbejde i morgen. Slet ikke.
En lille stemme indeni siger ondt; "Bare vendt, du har sikkert glemt noget vigtigt - og i morgen får du at se, så skal du nok blive stresset igen." Men stemmen er fra 2006, den lytter jeg skam ikke til, for nu er det jo 2007. Og jeg er glad.

1. januar 2007

Glad v.1.1

Som jeg skrev skal jeg i år være glad.

I dag er jeg glad fordi jeg har snakket i telefon med en kær gammel veninde der netop har født et smukt og velskabt barn. Og det var SÅ hyggeligt og trygt med smaske og grynte lyde som baggrundsmusik til vores samtale.