22. februar 2007

Glad v. 2.5

CSC gør virkelig god figur i Californien. Hvis ikke jeg er gravid eller med baby næste år så tror jeg sørme min vinterferie skal gå til Californien...
Men indtil da; Godt gået Jens!

21. februar 2007

Glad v. 2.4

I dag er jeg glad fordi Uma har det bedre. Jeg kender ikke Uma, men har de sidste par uger fulgt hendes op og nedture med tilbageholdt åndedrag. Jeg ved ikke hvorfor hun rører mig lige nu, der er jo masser af historier som hendes... Men jeg tænker der er en grund til at jeg tilfældigt fandt hende lige nu. Og i dag er jeg glad derfor!
Følg hende selv her eller her.

20. februar 2007

Glad v. 2.3

I dag er jeg naturligvis glad fordi JJ har vundet en etape for CSC! Det er alt for fedt at Riis har hentet en talentfuld sprinter til holdet, det skal der nok komme masser af gode ting ud af.
Stort og godt - og lige til at sove på.

Når jeg engang bliver rig...

Det vil sige i mit næste liv når jeg ikke længere er folkeskolelærer...
Så vil jeg købe mig den mest overflødelige af alle luksuser jeg lige nu kan forestille mig;
Jeg mener; en professorterning er vel i udgangspunktet tidsfordriv. Og at man så kan få den i krom og læder - det er skisme da luksus.
Ikke desto mindre synes jeg den er super-fin. Og ville smadder gerne have den! Jeg eeeeelsker at løse professorterning.
Og den gamle sag jeg har er efterhånden løs i koderne og flere steder noget ridset i farverne, den er nemlig godt brugt. Jeg husker utallige konkurrencer mellem min bror og jeg, med tidtagning på løsning osv. Og selvfølgelig uendelige diskussioner, altid startet af taberen, om at vinderens terning i udgangspunktet ikke var ligeså svær som taberens.
Men altså; Når jeg engang bliver rig.

ToC

Hvis jeg virker lidt klat-øjet i dag er det bare fordi jeg sad oppe sent for at "se" Tour of California. Det er totalt nørdet og plat at se cykel-løb ved reelt at sidde og læse updates hele tiden på forskellige hjemmesider. Men jeg nyder det - og jeg har jo ferie så der sker ingenting ved at være oppe den halve nat ;)
Desværre måtte Dave Z udgå efter et grimt styrt, ærgerligt for jeg havde faktisk troet han skulle vinde løbet...
Jeg sidder der igen i aften.

19. februar 2007

90 sekunder...

Altså hvis jeg har forstået ham her rigtigt, så skulle man, hvis det altså var det man ville, skrive nye indlæg hvert halvfemssindstyvende sekund, for at holde sig frisk i nyhedsstrømmen.
Godt at det ikke er det jeg vil, for så ville jeg være cirka 673.598 poster bagud i skrivende stund. Og hvis ikke jeg skynder mig at trykke publish, så bliver det endnu værre. Ihhh, sikke en stress.

15. februar 2007

Stjerneskud

Jeg ved at Platon et sted fortæller at stjerneskud er sjæle der vender tilbage til jorden for at genfødes.
Der må have været et meget smukt stjerneskud et sted på himlen i nat. Jeg så det ikke, men jeg ved at en kær sjæl i nat forlod jorden. Jeg trøster mig ved at sjælen har det bedre nu, uden en sygdomsplaget krop. Jeg håber sjælen snart vender tilbage.

13. februar 2007

Host host!

Et gammelt køkken der bliver pillet ned støver! Og et rigtigt gammelt køkken støver rigtigt meget!
Men jeg kan nu godt lide arbejdet. Jeg synes det er sjovt at se alle de gamle lag af maling og tapet og gamle aviser. Det er jo en del af charmen ved at bo i et hus fra 1880erne. At der er virkeligt mange lag...
Men når man samtidigt er godt forkølet, så er det svært ikke at hoste lungerne helt i stykker, især om natten. Men jeg klør på - jo hurtigere jeg får pillet det gamle køkken ned, jo hurtigere kan jeg sætte det nye op!

Og så har jeg tilmeldt mig BlogTjek 07. Et projekt jeg synes ser sjovt ud, og som jeg håber I vil være med til at gøre sjovere ved at følge linket i siden og udfylde spørgeskemaet!

9. februar 2007

Glad v. 2.2

Det er jo nemt nok at være glad fordi det er weekend.
Men jeg er altså også glad fordi "De sorte spejdere" var ekseptionelt sjove i dag. En lang snak med nogle gæster der pludselig snakkede om at vi alle stammede fra nogle forskellige planeter! At de kan sidde der og snakke seriøst om den slags det går over min forstand... Eller også er det det der med planeterne jeg ikke har forstand nok til. Det var en fantastisk oplevelse at lytte til - og jeg klukler stadig. Den kan downloades og høres igen og igen her...
God weekend.

4. februar 2007

Glemsomhed

Jeg havde faktisk glemt den fantastiske side med One sentence stories. Men en søndag eftermiddag med doven gennemgang af gamle links bragte den tilbage til mig. Og den er skøn. Tillad mig at linke til den historie jeg selv har været så heldig at få med på siden, - og opfordre alle til at læse mange flere end den ene.
God søndag.

3. februar 2007

Glad v. 2.1

I dag er jeg glad. Nærmest sådan lalleglad. Altså ikke hele tiden... Men sådan når mine tanker lige driver lidt væk fra arbejdet der ellers optager dem, ja, så klukler jeg faktisk!
Jeg har i nat drømt en drøm så sjov at jeg slet ikke kan lade være at le!
Jeg drømte at jeg kom op i mit sommerhus - kun for at opdage at der var fyldt med mennesker! Og det var ikke nogen jeg kendte. De havde alle sammen cowboy tøj på og gik rundt og hørte meget højt country musik mens de var ved at installere saloon-swing-døre i mit hus - og lave forskellige andre western-agtige ting ved huset! Jeg spurgte pænt om hvad de lavede og det viste sig at de havde købt nr 84 til deres lille square-dance forening. Problemet var jo bare at mit hus er nr 51! Så de pakkede deres ting og smuttede, men efterlod mig med saloondøre i hele hytten.
Se se, den var jo sjov nok i sig selv. Men der hvor jeg virkeligt griner højt er når jeg forsøger at regne ud hvad det er min underbevidsthed forsøger at fortælle mig???
Nogen bud???

2. februar 2007

Terror-fri benzin???

Jeg er skisme for naiv. Da jeg i nyhederne hørte at den første terror-fri benzintank var åbnet i USA troede jeg faktisk at det var en happening. At nogle aktivister havde fundet på en fed happening for at skabe opmærksomhed på det urimelige i USAs såkaldte krig mod terror som man indimellem fornemmer måske i virkeligheden egentligt handler mest om landets olie-interesser. At denne happening på snedig vis havde fundet vej til de danske nyheder og til mig - og jeg blev helt glad. Og begyndte hurtigt at mindes gode gamle dage hvor jeg selv var med i sjove aktioner mod "de onde".
Men ak nej, jeg blev klogere. Den tank-station var faktisk en helt rigtig station. Og meningen med at den var terror-fri var faktisk at den ikke solgte produkter der stammede fra Mellemøsten.
Og pludselig sad jeg der og blev trist. Jeg påstår ikke at mit syn på USAs rolle i Irak er specielt nuanceret, eller mit syn på USA i det hele taget. Jeg er da ganske givet præget af min opvæks, mit job, mine venner, den danske presse osv osv. Og jeg er da helt sikkert meget fordomsfuld. Men jeg håber sørme ikke at jeg er helt så fordomsfuld som denne benzintank!
Tænk at et firma vil være bekendt at slå sig op på at de mener at hvis de udelukker en del af verden fra handel, ja, så er de terrorfri! Hvor i verden er der helt terror-frit?
Jeg er dybt provokeret af firmaets åbenlyse link mellem Mellemøsten, Islam og terror.
Og jeg tænker; Olie der ikke er fra Mellemøsten... OK, de har selv noget i Alaska. Men hvor kommer det ellers fra... Rusland virker som en oplagt kandidat. Og Rusland er sgu da i hvert tilfælde ikke terror-frit! Men den terror der er går selvfølgelig ikke ud over USA. Så det tæller nok ikke.
Grrrrrr, hvor er jeg rasende. Håber at den almindelige amerikaner vil overraske mig og boykotte den "terror-fri" tank - og at den går rabundus inden weekenden er ovre!

Se se. Historie forsvandt fra nyhederne igen - og jeg håbede egentligt at jeg havde været udsat for en såkaldt and. Men så fandt jeg dette klip... Og ØV det passer stadig.

1. februar 2007

Glad v. 2.0

I dag er jeg glad fordi Evi har åbnet sin blog. Hurra hvor er det skønt at hun nu har sit eget lille hus, og ihh, hvor jeg glæder mig til at følge med i hendes skriblerier.

Vi er i gang...

Cykelsæsonen er så småt i gang - og det gør mig glad!
Lige nu er det Tour de Quatar der køres. Et løb der efter sigende ofte ikke køres så specielt spændende, men som altid tiltrækker store navne fordi nogle olie-milliardærer fra området har skudt store præmiesummer til løbet. Og lige nu er det skønne Tom der fører! Faktisk har har indtil nu kørt ganske suverænt, hvilket jo er lovende for den kommende europæiske sæson.
Selvom løbet måske nok ikke køres så spændende så gad jeg nu alligevel godt se det på tv. Både fordi det ville dulme mine efterhånden ganske udtalte cykelløbs abstinenser - men også fordi det ville være sjovt at se disse billeder frem for de sædvanelige med køerne langs de franske landeveje.
Gad nok vide hvad den mand tænker? Hvad tror du?