29. juni 2005

Ømme bryster. Og hvad så. Det er vel bare " same procedure as every year, James".

24. juni 2005

Skt. Hans igen. En hyggelig aften, ingen tvivl om den sag. Endnu et år uden baby. Synes jeg kan mærke en form for frist vokse i mig. Men ved ikke hvad jeg skal bruge den til. For frister rykker sig, men hvor mange år endnu? Hvor ville jeg gerne trille en barnevogn til mit næste Sankt Hans bål.

23. juni 2005

At blogge uden computer. At skrive dagbog igen. At huske på hvilken glæde og ro det altid har bragt. Hvordan det skrevne altid på magisk vis nedsætter tankens fart og ikke mindst ordner den rodede tankevrimmel. Jeg har forgæves forsøgt at få sat min tlf op til at kunne blogge via sms. Alt for kompliceret. Et gammelt skolehæfte og en kuglepen, det ved man hvad er. Måske åbenbares tekniske muligheder når jeg kommer hjem til august.

22. juni 2005

PUK nåede ikke toget...

Hvis I ser en høj tøs med en kat på ryggen løbe gennem hovedbanegården 17.59 - så træd lige til side...
For der går da et igen kl 18 ik?
Det når jeg, jeg ved det. Jeg SKAL.
For så sidder jeg i solnedgangen på min græsplæne... Ahhh....
Pyhh jeg savner også allerede jer ;)

PS: Hvis nu jeg lader som om det går kl 17.30 så når jeg det nok...


Lidt kønt at kigge på til jer alle!

At tage sig sammen...

Jeg skal tage mig sammen. Se at få pakket og ryddet lejligheden så den kan tom og fredelig. Og så skal jeg flytte i sommerhuset. Hele sommeren. Og slappe af. Læse masser af bøger. Se masser af Tour de France. Spise grillmad med venner, familie og naboer - og hvem der nu ellers kommer på besøg.
Jeg skal da ikke gå rundt her - og ingenting lave - og bare glo på taskerne. Tænke på at blogge uden at gøre det.
Men det tager åbenbart tid at vænne sig til ferie for mig i år.
Men jeg tror nu nok jeg kommer afsted i aften - allersenest i morgen tidlig.
Så pas nu godt på jer selv og hinanden her i Blogland. Jeg vil savne jer.
Vi ses til August!
KRAM til alle!
PUK

20. juni 2005

Æg!

Der er tre store fine follikler og jeg er stolt. Stolt af at min stakkels enlige forpinte æggestok kan lave sådan nogle fine nogen.
Min gynækolog afjræftede min frygt for at mine follikler er tomme og at det er derfor at forsøg efter forsøg mislykkes. Jeg har de rigtige hormontal og de ser "virkelige" ud, siger han. Og jeg stoler på ham. Hans faglige vurdering er dog at jeg nu skal videre til IVF. Og som bekendt skal jeg gifte mig før det er muligt. Når jeg er gift vil han gerne henvise mig, men ikke før. Det er jo da også klart, han bevæger sig jo i forvejen lidt i en gråzone når han giver mig hormoner.
Han gjorde mig også opmærksom på ventetiden, som alle jer skønne kvinder også nævner. Det er tilsyneladende meget forskelligt hvordan klinikkerne forvalter det - rent lovgivningsmæssigt gælder ventetiden kun for"samboende i ægteskabslignende forhold". Jeg tror det bliver en vurdering efterhånden, vi må se hvor langt min tålmodighed rækker. Den dejlige gynækolog var så sød at anbefale en privatklinik, hvis det skulle blive det jeg valgte. Det synes jeg var ret fint - at jeg ikke skal ud og lede i blinde. Men det er jo dyrt... Vi må se.
Det er klart at der sker juridiske ting for både mig og Bedstevennen når vi gifter os. Og flere af mine venner har da også udtrykt bekymring, hvis nu vi bliver uvenner eller... Men hvorfor skulle vi lige pludselig blive det? Jeg har de sidste 3 år stolet nok på Bedstevennen til at ville lade ham være far til mit barn - kan man stole mere end det? Jeg tror ikke jeg kan. De aftaler vi allerede for længe siden har lavet om økonomi og samværd osv dem står vi ved, uanset hvad loven siger. Vi er enige så hvorfor bringe lovgivningen i spil...
Så jeg gør som i alle andre ting i mit liv - stoler på min intuition, og bekymrer mig en anden gang ;) Som en bedre fraggle!PS: Jeg turde ikke lade overskriften være "konen med æggene" ;)

18. juni 2005

Uhhh vs Ahhh

Uhhh hvor har jeg ondt i hovedet. Store store tømmermænd. Men sikke en fest! En skøn sommerferie-frokost med kollegerne. Masser af snak, flirt og intriger. Masser af danse - da jeg havde drukket så meget at jeg ikke længere kunne mærke mit knæ - som eller har gjort mig stort set immobil i denne uge! Og så det allerbedste: Tudeprinsessen slog til. Jeg tog en rigtigt god tudetur. Og fik den nødvendige støtte og de gode kram fra en skøn ven. Jeg fik snakket om alle de grimme tanker der rammer mig når andre bliver gravide før mig. Og jeg fik snakket en masse om ensomheden ved at være PUK. Og så bare tudet en masse over det lod jeg har lige nu i livet. Det trængte jeg sgu til!

Ahhh JEG HAR SOMMERFERIE! Der er en masse dejlige uger til jeg igen skal forholde mig til andre menneskers børn professionelt. Og mon ikke det bliver i denne ferie at PLANEN træder i kraft. Den er egentlig ganske simpel og hel ligetil. Jeg gifter mig med Bedstevennen! Vi undersøger i øjeblikket de juridiske spidsfindigheder, men det ser ud som om at der ikke er de store problemer! Så en eller anden dag smutter vi på rådhuset. Ganske udramatisk. Og uromantisk. Det har været en lidt svær beslutning for mig. Jeg vil jo gerne giftes RIGTIGT en dag. Altså når jeg engang møder ham prinsen med den hvide hest. Giftes i kirken i det store skrud og alt det der smukke. Jeg havde jo ligesom aldrig forestillet mig at jeg skulle have et første ægteskab før det RIGTIGE vel? Men de tanker har jeg nu lagt fra mig. For jeg ved at jeg ikke kan gennemgå udredning osv ved at lyve. Det bliver simpelthen for svært. Og jeg VIL udredes. Jeg vil vide hvad der er i vejen - hvis der altså er noget... Og nu hvor jeg har vænnet mig til tanken så ser jeg det altså også lidt som et politisk statement! Det er sgu da lidt cool - et proforma-ægteskab for at få et Regnbuebarn. Nå lad os nu se...

På mandag skal jeg til gynækolog. Jeg har taget Pergotime i denne omgang og han skal se hvordan ægget/æggene ser ud. Og så skal jeg høre hans mening om planen. Om han tror den holder - og så skal han jo gerne give mig en henvisning til videre udredning!!! Uha da det bliver spændende... Jeg kan mærke hvordan spændingen kribler lige nu. Har haft for travlt til at tænke over det på det seneste, men nu... krible krible.

Den stakkels tømmermændsprægede PUK skal sove lidt mere - eller bare ligge og ynke. Men der er masser af andre tanker der skal blogges inden jeg i næste uger flytter i sommerhuset - og bliver blog-løs helt frem til 3. August!!! Uha det bliver ikke nemt...

11. juni 2005

Grill aften...


Sådan er mine planer for weekenden - og egentlig også for sommerferien... Den lange skønne ferie som kun er 5 lange arbejdsdage væk ;)
Og for dem der måtte tro at jeg havde hugget billedet et sted, den er god nok - SÅ dejligt er der i mit sommerhus!

8. juni 2005

Gammel?

Hvornår er man gammel?
Når man er 32?

Nogen siger man er så gammel som man føler sig. Så er jeg gammel i dag. Meget gammel.

Bedstevennen og jeg startede med Projekt Regnbuebarn for længe længe siden. Faktisk så jeg kun lige skulle blive 29 før jeg blev mor, hvis det lykkedes hurtigt. I god tid før jeg blev 30 synes jeg.

I dag er det så klart; Jeg bliver mindst 32 før jeg bliver mor.

Mens er kommet.

6. juni 2005

Deal?

Hvem er egentligt den øverstbefalende i det her infertilitets-show? For jeg vil faktisk godt snakke med ham eller hende...
Jeg vil lave en deal. Jeg tager ALT hvad jeg tidligere har sagt af dårlige ting om PMS tilbage. Og jeg lover at jeg i al evighed aldrig vil klage over det igen, ALDRIG. Jeg tror faktisk lige jeg smider overgangsalderen med i puljen også - ikke et ord om den herfra. Jeg LOVER. Det eneste jeg ønsker mig er at PMS fra nu af på ingen måder må minde om symptomerne på graviditet. Er det for meget forlangt?

Jeg har fået Pergotime to gange. Mildt hormon, men jeg blev meget påvirket begge gange. Og har derfor holdt pause siden februar... Siden jeg fik det første gang har jeg HVER ENESTE MÅNED haft de vildeste graviditets-symptomer, som jo i virkeligheden bare har været PMS.
Og nu er den dælondelyneme gal igen;
Kvalme, Brystspændinger, Tics i underlivet, Humørsvingninger, Hyppige toiletbesøg, Svimmelhed.

Og så gør det da ikke sagen bedre at jeg har talt dagene forkert i denne måned - flot, frøken matematiklærer ;) Jeg gik og troede at nu i går søndag så ville det begynde at blive spændende... og at jeg så kunne teste næste søndag. HA. En hel uge forkert på den. Der er 13 dage til at jeg eventuelt kan teste. Men mon ikke mens kommer inden da.

Skulle det gå så galt (og det plejer det jo...) - så hører i nærmere om PLANEN. Som egentlig ikke er særlig spændende - men nu har jeg da kørt det lidt op ;)

PS: Har vi en deal? S.U.

5. juni 2005

Tillykke med dagen Søs!

En lækker kage til en lækker kvinde ;)
Og ja, jeg ved godt at det er en bryllupskage, men mindre kunne ligesom ikke gøre det - og så er der jo også nok til alle. Tag bare for jer af retterne, den er helt sommerskøn!

2. juni 2005

Travlhed, Trærthed, Tavshed, Tomhed

Ikke andet.
Har endelig fået afslag på jobbet - og planlægger nu med glæde mit næste skoleår. Tiden frem til den lange skønne sommerferie er altid stresset... og årets arbejde med afgangsprøver gør det ikke mindre travlt.
Og så er jeg bare træt. Træt af at være infertil. Træt af min mangel på muligheder. Træt af at teste. Træt af at jeg ikke kan være træt uden at håbet om en baby spirer frem. Brystømheden er så småt ved at melde sin ankomst - så mens kommer nok om en 4-5 dage. Godt det snart er ferie.
Så jeg har været tavs - og det fortsætter nok nogle dage endnu... Og det eneste kedelige nye er mit bidrag til denne uges foto-konkurence... Men det fik Søs da lige sat nye tanker på, meget livlig fantasi ;)
Jeg er tom indeni. De der haner har for længe stået åbne.