18. april 2007

Hørt i S-toget

Jeg tænker ikke over at han er gammel. Altså selvom han er 28 er han jo et godt menneske alligevel!

5 Comments:

Anonym said...

Kære Puk

Ha Ha !

Så fik du lige mig til at føle mig rigtig gammel! For pokker da osse, jeg er jo meget mere end 28. Heldigt at man stadig kan betragtes som et godt menneske!
En god pointe !

Hvor "gammel" var mon det "unge" menneske som kom med udtalelsen?

Jeg har selv mange gange tænkt "Åh hvor gammel" om nogen, som måske kun var 10 år ældre end mig, og pludselig oplevet, at andre har syntes jeg var gammel, selvom jeg selv syntes, at jeg stadig var ung. Det er noget af en øjenåbner, men alt er jo relativt og heldigvis forandrer ens syn på alder sig jo med tiden, så man stadig kan føle sig ung eller yngre end de "gamle".
Min mand, som er ældre end mig, retter mig altid, hvis jeg omtaler nogle på over 70 som gamle. Det hedder ældre, påstår han. Han synes det er nedsættende at sige gamle, men der kan jeg altså ikke give ham ret, men måske forandrer jeg mening, når jeg selv bliver rigtig "gammel", for der er altså dage, hvor jeg synes at, nu er jeg gammel! Så er der også de dage, hvor jeg synes, jeg stadig er et barn, men det ses bare ikke udenpå.
Tak for dagens grin og anledning til refleksion, nu vil jeg gå rundt med smil på hele formiddagen, så er der måske nogen, som synes jeg ser ung ud i dag. :-)

Kærlig hilsen Evi

Anonym said...

dejligt at vide, man stadig kan være et godt menneske!

Knus MariaG/ 28 år

Frøkenhat said...

Fnis!

Mon man også kan være et godt menneske, selv om man bliver 30 lige om lidt?

LOK said...

Puha så er det jo godt at jeg fylder 28 næste gang...ligesom jeg gjorde sidste jeg havde fødselsdag...

Men ja alder får jo en anden betydning, når man bliver 28+...

Anonym said...

Uha - så er der håb endnu :-)

Pernille/36