18. maj 2006

Clothes!

Macroday is back up and running! I have missed this weekly challenge greatly.


Click the photo for a lager (and nicer!) look.

5 Comments:

Anonym said...

Kære Puk
ØHH er det din nye stil at skrive på engelsk? og hvad er det så lige at billedet kan forstille? Noget med jordbærmotiv ik`? Jeg tør dårligt gætte, men en lynlås på et par cowboybukser er altså mit mest nærliggende, men det kunne jo også være fra en bluse eller taske?

Jeg har lige set slideshow af nogle af dine billeder.De er bare så gode! og dejligt at kunne se dem sådan.Du har altså bare fået lavet det godt!

Kærlig hilsen Evi

Anonym said...

Kære Evi!
Nej jeg har bestemt fortsat tænkt mig at skrive på dansk - jeg skulle bare bruge et sted at lagre mit billede som jeg ville bruge i en såkaldt "photo-challenge". Jeg deltager jævnligt i den slags udfordringer på temaer illustreret på nettet, - og nu hvor jeg er så glad for min nye lightbox funktion så kommer jeg nok til at bruge denne side mere til at vise billeder på ;)
PUK

Anonym said...

Jeg troede også lige at du var belevt lidt for uopfindsom i et af dine 'gæt hvad det er' billeder.

Godt billede iøvrigt. Trusserne er det Mary Jo, Aubade, Chantelle eller hva'?

Anonym said...

Very sexy ! ;)

Anonym said...

Kære Puk

Ja tak! Så kan jeg da sove roligt igen! Jeg havde godt nok en anelse om, at billedet var bestemt for sådan en foto-challenge og jeg synes også, at det er rigtig godt!
Jeg var dog lige ved at være bange for at du ville til at gøre din side lidt vovet,men senere kom jeg til at tænke på, om det var fordi dine tanker kredsede om den famøse cyste, som måske befandt sig skjult i billedet?
Uanset grunden til fotoet håber jeg, at du har det godt, og at den dumme cyste vil vise sig at være harmløs. Jeg har selv for længe siden haft en ti cm. stor vandcyste, som gav mig mange bekymringer. Jeg sender dig mange tanker med håbet om, at du snart slipper for lignende bekymringer.

Kærlig hilsen Evi